GK Quiz 21 March 2018 | GK Quiz Today | Hindi GK Quiz | Latest GK Questions and Answers | Daily Current Affairs Quiz

GK Quiz 21 March 2018: GK Quiz today has given here. Take General Knowledge Quiz on Today’s Current Affairs to improve your GK skills. Today’s GK Questions and Answers that we provide are very accurate and updated. Aspirants who are preparing for Sarkari Naukri, Government Jobs or any other Job Interviews can practice Latest GK and Current Affairs Quiz on our site for free. You can get Daily General Knowledge Questions, Day to Day GK Questions here on this page. Aspirants can take Today’s GK Quiz on this page on latest current affairs.

We compile GK in Hindi also for the sake of candidates who search for the Hindi GK Quiz. This General Knowledge Quiz will help you crack any competitive exam with a good score and to beat the competition! Our team from All India Jobs covers almost all Latest GK Questions in GK Quiz Today. In below sections, candidates can find GK Quiz 15 March 2018 in Hindi. Every Day 20 GK Questions are given on this page. You can find GK Quiz 21 March 2018 correct answer at the end of the page.

GK Quiz 21 March 2018

Take General Knowledge Quiz 21 March 2018 to enhance your proficiency in Current Affairs. Our team prepares GK Questions on Latest Current Affairs. Practice GK in Hindi. This GK Quiz 21 March 2018 covers Latest News, International Affairs, National News of India, Sports, Business, etc. Individuals can visit our Current Affairs page to take a look at Current Affairs Today.

GK Quiz Today – GK Quiz 21 March 2018 – Current Affairs Quiz

1. On which day, the world day of justice was observed?

A. 19th February
B. 20th February
C. 21th February
D. 22nd February

Answer: B

2. On February 20, which states celebrated statehood day?

A. Andhra Pradesh & Karnataka
B. Gujarath & Assam
C. Bihar & Haryana
D. Arunachal Pradesh & Mizoram

Answer: D

3. Which among the given is not one from India Mortgage Guarantee Corporation (IMGC) joint venture of 3 parties?

A. National Housing Bank
B. Genworth Inc International Finance Corporation
C. MetLife Inc.
D. Asian Development Bank

Answer: C

4. Which countries cricket team gains ODI status in March 2018?

A. USA
B. Nepal
C. Butan
D. China

Answer: B

5. Name the person who inaugurated innovation and entrepreneurship 2018 festival?

A. Narendra Modi
B. Rajnath Singh
C. Ramnad Kovind
D. Sushma Swaraj

Answer: C

6. Which Indian Para-Athlete secured the No. 1 rank in Asia in F53 Javelin category by obtaining gold at World Para Athletics Grand Prix?

A. Karamjyoti Dalal
B. Pooja
C. Deepa Malik
D. None of the Above

Answer: C

7. As per the 2018 Worldwide Cost of the Living report by Economist Intelligence Unit, which city ranked as the world’s most expensive city to live?

A. Paris
B. Tokyo
C. Zurich
D. Singapore

Answer: D

8. Name the Indian sportsperson who clinched the women’s singles (Under-19) title at Israel Junior Badminton tournament 2018?

A. Neha Sen
B. Pallavi Bikash Boruah
C. Purva Barve
D. Nikita Kashyap

Answer: C

9. Which team won the 2018 Indian Super League (ISL) title?

A. Bengaluru FC
B. Chennaiyin FC
C. Mumbai City FC
D. Kerala Blasters FC

Answer: B

10. Which day is celebrated as International Day Of Happiness?

A. March 20
B. May 16
C. June 18
D. July 16

Answer: A

You can also check: Current Affairs 21 March 2018

Hindi GK Quiz – GK Quiz 21 March 2018 – Latest GK Questions

उम्मीदवार जो दैनिक जीके के सवालों के बारे में जानना चाहते हैं, वे सभी भारतीय नौकरियों पर जांच कर सकते हैं और व्यावहारिक हैं। आप निम्न वर्गों में 21 मार्च 2018 जीके क्विज हिंदी में ले सकते हैं। दिन के आधार पर जीके हिंदी, जीके प्रश्न प्राप्त करें. दैनिक जीके एमसीक्यू पर अपने वेबपेज पर जाएं दैनिक अद्यतनों के लिए बाहरी पृष्ठ को बुकमार्क करें.

11. 2018 भारत के किस शहर में अभिनव और उद्यमशीलता का उत्सव शुरू हुआ?

A. शिमला
B. नई दिल्ली
C. भोपाल
D. कोची

Answer: B

12. इज़राइल जूनियर 2018 में महिलाओं के एकल -19 का खिताब किसने जीता?

A. साइना नेहवाल
B. पूर्वा बर्वे
C. पी.वी. सिंधु
D. बुला चौधरी

Answer: B

13. किस क्रिकेट टीम ने ईरानी ट्रॉफी क्रिकेट टूर्नामेंट 2018 जीती है?

A. पश्चिम बंगाल
B. कर्नाटक
C. विदर्भ
D. मध्य प्रदेश

Answer: C

14. किस देश ने यूरोपीय संघ पर हस्ताक्षर करने पर धरती का अवलोकन डेटा साझा किया?

A. भारत
B. पाकिस्तान
C. श्रीलंका
D. इंडोनेशिया

Answer: A

15. कौन सा दिन पहले वैश्विक पुनर्चक्रण दिवस के रूप में मनाया गया?

A. मार्च 17
B. मार्च 20
C. मार्च 19
D. मार्च 18

Answer: D

16. पोषण अभियान पर कौन सी शहर की पहली राष्ट्रीय कार्यशाला आयोजित की गई?

A. चेन्नई
B. हैदराबाद
C. नई दिल्ली
D. बैंगलोर

Answer: C

17. आयुध कारखाने दिवस कब मनाया जाता है?

A. मार्च 19
B. मार्च 15
C. मार्च 18
D. मार्च 16

Answer: C

18. सातवें महिला विज्ञान कांग्रेस का उद्घाटन कौन सा शहर हुआ?

A. चेन्नई
B. मणिपुर
C. हैदराबाद
D. नई दिल्ली

Answer: B

19. अनौपचारिक विश्व व्यापार संगठन (डब्ल्यूटीओ) मंत्री की बैठक किस भारतीय शहर में आयोजित की जा रही है?

A. मुंबई
B. नई दिल्ली
C. गुरुग्राम
D. हैदराबाद

Answer: B

20. हाल ही में हुई कौन सा शहर अनौपचारिक विश्व व्यापार संगठन मंत्री बैठक?

A. नई दिल्ली
B. मुंबई
C. चेन्नई
D. हैदराबाद

Answer: A

Aspirants who are interested to know and practice Daily GK Quiz on latest Current Affairs can check at All India Jobs portal. You can take 21 March 2018 GK Quiz in Hindi on this page. Get GK Hindi, GK Questions on the day to day basis for the better general knowledge. GK Questions which we provided here are very accurate, updated and latest current affairs.

Our team All India Jobs works very hard to provide GK Quiz 21 March 2018, Daily GK Questions on Daily Current Affairs. All India Jobs also offer GK in Hindi on people demand. You can check GK Quiz Today and practice Daily GK Quiz on our webpage for free. Bookmark our website www.allindiajobs.in for Daily Current Affairs and General Knowledge Quiz Updates.

GK Quiz 14 March 2018 | GK Quiz Today | Hindi GK Quiz | Latest GK Questions and Answers | Daily Current Affairs Quiz

GK Quiz 14 March 2018: GK Quiz today has given here. Take General Knowledge Quiz on Today’s Current Affairs to improve your GK skills. Today’s GK Questions and Answers that we provide are very accurate and updated. Aspirants who are preparing for Sarkari Naukri, Government Jobs or any other Job Interviews can practice Latest GK and Current Affairs Quiz on our site for free. You can get Daily General Knowledge Questions, Day to Day GK Questions here on this page. Aspirants can take Today’s GK Quiz on this page on latest current affairs.

We compile GK in Hindi also for the sake of candidates who search for the Hindi GK Quiz. This General Knowledge Quiz will help you crack any competitive exam with a good score and to beat the competition! Our team from All India Jobs covers almost all Latest GK Questions in GK Quiz Today. In below sections, candidates can find GK Quiz 14 March 2018 in Hindi. Every Day 20 GK Questions are given on this page. You can find GK Quiz 14 March 2018 correct answer at the end of the page.

GK Quiz 14 March 2018

Take General Knowledge Quiz 14 March 2018 to enhance your proficiency in Current Affairs. Our team prepares GK Questions on Latest Current Affairs. Practice GK in Hindi. This GK Quiz 14 March 2018 covers Latest News, International Affairs, National News of India, Sports, Business, etc. Individuals can visit our Current Affairs page to take a look at Current Affairs Today.

GK Quiz Today – GK Quiz 14 March 2018 – Current Affairs Quiz

1. Which of the following bill was introduced recently in Lok Sabha?

A. Fugitive Economic Offenders Bill And Chit Funds Amendment Bill
B. The Consumer Protection Bill, 2018
C. The Goods and Services Tax (Compensation to States) Amendment Bill, 2017
D. The National Capital Territory of Delhi Laws (Special Provisions) Second (Amendment) Bill, 2017

Answer: A

2. Which bank signed International Solar Alliance Pact to promote Solar Energy in the country?

A. Bank of America
B. Bank of Bahrain and Kuwait
C. Asian Development Bank
D. Barclays Bank

Answer: C

3. In which state, the Barh Super Thermal Power Station (BSTPS) is located?

A. Bihar
B. Karnataka
C. Rajasthan
D. Punjab

Answer: A

4. At ITB- Berlin, which country won the best Exhibitor Award?

A. India
B. Pakistan
C. Sri Lanka
D. Indonesia

Answer: A

5. Which country won the highest number of medals at the 2018 International Shooting Sport Federation (ISSF) World Cup in Mexico?

A. Italy
B. United States
C. Australia
D. India

Answer: D

6. NASSCOM tied up with which entity to launch Design4India Studio in Bengaluru to provide mentorship in design, innovation, and entrepreneurship for software companies and startups?

A. Google
B. Facebook
C. Paytm
D. Amazon

Answer: B

7. Which company elected as the official umpire partner for the IPL for the next five years?

A. Paytm
B. Samsung
C. Vivo
D. Amazon

Answer: A

8. Ranjan Roy was associated with which field?

A. Politics
B. Law
C. Sports
D. Journalism

Answer: D

9. Who sworn as the 10th Chief Minister of Tripura state?

A. Manik Sarkar
B. Prafulla Kumar Das
C. Sachindra Lal Singh
D. Biplab Kumar Deb

Answer: D

10. The Founding Conference of International Solar Alliance was taken in which of the following city?

A. Gurugram
B. New Delhi
C. Mumbai
D. Hyderabad

Answer: B

You can also check: Current Affairs 14 March 2018

Hindi GK Quiz – GK Quiz 14 March 2018 – Latest GK Questions

उम्मीदवार जो दैनिक जीके के सवालों के बारे में जानना चाहते हैं, वे सभी भारतीय नौकरियों पर जांच कर सकते हैं और व्यावहारिक हैं। आप निम्न वर्गों में 14 मार्च 2018 जीके क्विज हिंदी में ले सकते हैं। दिन के आधार पर जीके हिंदी, जीके प्रश्न प्राप्त करें. दैनिक जीके एमसीक्यू पर अपने वेबपेज पर जाएं दैनिक अद्यतनों के लिए बाहरी पृष्ठ को बुकमार्क करें.

11. बीएसएफ के महानिदेशक कौन हैं?

A. ओ पी सिंह
B. के के शर्मा शर्मा
C. राजीव राय भटनागर
D. आर के पचणंदा

Answer: B

12. न्यूनतम शेष राशि का गैर-रखरखाव के लिए कौन से बैंक शुल्क घटाता है?

A. स्टेट बैंक ऑफ इंडिया
B. आरबीएल बैंक
C. एक्सिस बैंक
D. फेडरल बैंक

Answer: A

13. जर्मनी की राजधानी क्या है?

A. बर्लिन
B. सोफिया
C. लिस्बन
D. हेलसिंकी

Answer: A

14. किस देश ने मॉरीशस के लिए 100 एमएल एलओसी की घोषणा की है?

A. ऑस्ट्रेलिया
B. भारत
C. पाकिस्तान
D. जापान

Answer: B

15. मॉरीशस की मुद्रा क्या है?

A. मॉरिशियन पेसो
B. मॉरीशियाई डॉलर
C. मॉरीशस रुपया
D. मॉरिशियन यूरो

Answer: C

16. हाल ही में वाराणसी में गरीबों के लिए कई योजनाएं किसने लांच कीं?

A. विवेक मिश्रा
B. श्री सुरेश प्रभु
C. श्री नरेंद्र मोदी
D. श्री नारायण स्वामी

Answer: C

17. गैर-लाभकारी संगठन, नास्कॉम के अध्यक्ष कौन है?

A. बी वी आर मोहन रेड्डी
B. Debjani घोष
C. ऋषद प्रेमजी
D. रमन रॉय

Answer: D

18. ओडिशा के बीच महानदी जल विवाद को सुलझाने के लिए किस राज्य के केन्द्रीय सरकार के फार्म ट्रिब्यूनल?

A. छत्तीसगढ़
B. तमिलनाडु
C. केरल
D. आंध्र प्रदेश

Answer: A

19. कर्नाटक के विकास ग्रैमीना बैंक (केवीजीबी) का मुख्यालय कहां है?

A. बागलकोट
B. धारवाड़
C. उडुपी
D. विजयपुरा

Answer: B

20. दिल्ली अंत टीबी शिखर सम्मेलन का उद्घाटन करने और टीबी मुक्त नि: शुल्क अभियान शुरू करने के लिए किससे?

A. वेंकटेश कुमार
B. श्री अरुण जेटली
C. दिनेश यादव
D. श्री नरेंद्र मोदी

Answer: D

Aspirants who are interested to know and practice Daily GK Quiz on latest Current Affairs can check at All India Jobs portal. You can take 14 March 2018 GK Quiz in Hindi on this page. Get GK Hindi, GK Questions on the day to day basis for the better general knowledge. GK Questions which we provided here are very accurate, updated and latest current affairs.

Our team All India Jobs works very hard to provide GK Quiz 14 March 2018, Daily GK Questions on Daily Current Affairs. All India Jobs also offer GK in Hindi on people demand. You can check GK Quiz Today and practice Daily GK Quiz on our webpage for free. Bookmark our website www.allindiajobs.in for Daily Current Affairs and General Knowledge Quiz Updates.

GK Quiz Today | GK Quiz 3 March 2018 | Hindi GK Quiz | Current Affairs Quiz

GK Quiz Today, GK Quiz 3 March 2018: Take General Knowledge Quiz on Today’s Current Affairs on this page to improve your General Knowledge skills. Today’s GK Questions that we provide are very accurate. Aspirants who are preparing for Sarkari Naukri, Government Jobs or any other Job Interviews can practice Latest GK Questions and Answers and Daily GK Questions here. You can get Daily General Knowledge Questions here on this page. Aspirants can take Today’s GK Quiz on this page.

We compile GK in Hindi also for the sake of candidates who search for the Hindi GK Quiz. This General Knowledge Quiz will help you crack any competitive exam with a good score and to beat the competition! Our team from All India Jobs covers almost all Latest GK Questions in GK Quiz Today. In below sections, candidates can find GK Quiz 3 March 2018 in Hindi.

GK Quiz 3 March 2018

Take General Knowledge Quiz 3 March 2018 to enhance your proficiency in Current Affairs. Our team prepares GK Questions on Latest Current Affairs. Practice GK in Hindi. This GK Quiz covers Latest News, International Affairs, National News of India, Sports, Business, etc. Individuals can visit our Current Affairs page to take a look at Current Affairs Today.

GK Quiz Today – GK Quiz 3 March 2018 – Current Affairs Quiz

1. Which of the following country vetoed a UN resolution pressuring Iran over Yemen?

A. China
B. USA
C. Russia
D. France

Answer: C

2. Which of the following cricket team has won the Vijay Hazare Trophy 2018?

A. Saurashtra
B. Delhi
C. Karnataka
D. Jharkhand

Answer: C

3. Name the person who launched the Amma Two-wheeler Scheme in Chennai on February 24?

A. Venkaiah Naidu
B. Narendra Modi
C. Ram Nath Kovind
D. Edappadi K Palaniswami

Answer: B

4. Which team won the Vijay Hazare Trophy 2018?

A. Saurashtra
B. Delhi
C. Karnataka
D. Jharkhand

Answer: C

5. In which area, the Union Cabinet did not approve MoUs with Jordan?

A. Health Sector
B. Field of Manpower
C. Customs matters
D. Science & Technology

Answer: D

6. The All India Radio and National Book Trust (NBT) signed a MoU to protect and promote cultural heritage. In which place headquarters of NBT is located?

A. Delhi
B. Pune
C. Kolkata
D. Bhopal

Answer: A

7. Which act is not related to salaries of Members of Parliament (MPs)?

A. Telephone facilities ( Members of Parliament ) Rules, 1956
B. Members of parliament ( Constituency allowance ) Rules, 1986
C. Members of Parliament ( Office Expense Allowance ) Rules, 1988
D Representation of People Act ( RPA ), 1951

Answer: D

8. Which sportsperson won a silver medal at Asian Wrestling Championship?

A. Dinesh Karthik
B. Vinesh Phogat
C. Suresh Vignesh
D. Dilip Menon

Answer: B

9. Which mountain ranges was the ‘Alpine Ejder 3200 Cup’ recently held?

A. Pontic Alps
B. Dinaric Alps
C. Atlai Mountains
D. Ural Mountains

Answer: A

10. Which country does President arrive in India on a three-day visit recently?

A. Vietnam
B. UAE
C. France
D. South Africa

Answer: A

You can also check: Current Affairs 3 March 2018

Hindi GK Quiz – GK Quiz 3 March 2018 – Latest GK Questions

उम्मीदवार जो दैनिक जीके के सवालों के बारे में जानना चाहते हैं, वे सभी भारतीय नौकरियों पर जांच कर सकते हैं और व्यावहारिक हैं। आप निम्न वर्गों में 3 मार्च 2018 जीके क्विज हिंदी में ले सकते हैं। दिन के आधार पर जीके हिंदी, जीके प्रश्न प्राप्त करें।

11. 2018 भारत के आर्थिक सर्वेक्षण के मुताबिक, वित्त वर्ष 2011 के लिए भारत की जीडीपी विकास की भविष्यवाणी क्या है?

A. 6.5 से 7.25%
B. 7 से 7.5%
C. 6.9 से 7.2%
D. 7.5 से 8.0%

Answer: B

12. कौन सा बैंक हाल ही में 8.15% को ऋण दर बढ़ाता है?

A. कैनरा बैंक
B. देना बैंक
C. भारतीय स्टेट बैंक
D. यस बैंक

Answer: C

13. किसने वर्ष 2017 लॉरियस वर्ल्ड स्पोर्ट्सवूमन ऑफ द ईयर पुरस्कार जीता है?

A. वीनस विलियम्स
B. सेरेना विलियम्स
C. कैरोलिन वोज़्नियाकी
D. अग्निज़्का रडवांस्का

Answer: B

14. किस राज्य ने हाल ही में छात्रों के लिए 24 घंटे की हेल्पलाइन शुरू की?

A. तमिलनाडु
B. केरल
C. पश्चिम बंगाल
D. कर्नाटक

Answer: A

15. ऑस्ट्रेलिया के नए उप प्रधान मंत्री के रूप में कौन कार्यभार संभाला है?

A. सुसान केफ़ेल
B. टोनी स्मिथ
C. बार्ना जॉइस
D. माइकल मैककॉर्मेक

Answer: D

16. जिनके लिए केंद्र सरकार ने शहरों को सुरक्षित बनाने के लिए 2900 करोड़ रुपये स्वीकृत किए हैं?

A. छात्र
B. मेन
C. किसान
D. महिलाएं

Answer: D

17. दुनिया में इर्रावादी डॉल्फ़िन का सबसे बड़ा झुंड कौन सा झील है?

A. चिलका
B. लोकताक
C. भोजटल
D. भीमत्तल

Answer: A

18. केंद्र सरकार ने शहरों के लिए शहरों को कितने करोड़ रुपए बनाए?

A. 2900
B. 3500
C. 4500
D. 5600

Answer: A

19. किस केंद्रीय मंत्रालय ने “ग्रीन गुड डेड्स” अभियान चलाया है?

A. पेयजल और स्वच्छता मंत्रालय
B. पर्यावरण, वन और जलवायु परिवर्तन मंत्रालय
C. स्वास्थ्य और परिवार कल्याण मंत्रालय
D. आयुष के मंत्रालय

Answer: B

20. किस बैंक ने 15 आधार अंक की दरों को बढ़ाकर 8.30% कर दिया है?

A. केनरा बैंक
B. स्टेट बैंक ऑफ इंडिया
C. फेडरल बैंक
D. पंजाब नेशनल बैंक

Answer: D

Aspirants who are interested to know Daily GK Questions on Current Affairs Quiz can check and practice at All India Jobs portal. You can take 3 March 2018 GK Quiz in Hindi in the below sections. Get GK Hindi, GK Questions on the day to day basis. GK Questions which provided here are very accurate and latest current affairs.

Our team works very hard to provide Daily GK Questions on Daily Current Affairs. All India Jobs also offer GK in Hindi on demand. You can check GK Quiz Today and practice Daily GK Quiz on our webpage. Bookmark our website www.allindiajobs.in for Current Affairs and General Knowledge Quiz Updates.

Practice Latest GK Quiz – Today’s GK Questions and Answers

Tired of searching for Current Affairs 2017-2018 and GK Quiz while preparing for the competitive examinations? If yes, you can wipe out the stress that you are facing to collect Daily GK Questions by visiting this page regularly. We have seen many people searching endlessly for the Current Affairs, Quiz Questions, GK Current Affairs with Questions and Answers. In this particular page, we are trying to bundle up all the data which you search every day. Our team is gathering all this data from different official sources to help aspirants who are trying to crack any competitive examination or trying to increase their General Knowledge.

14th December 2017 GK Quiz

Individuals can practice these GK Questions in the below sections. You can also get previous GK MCQ’s on our website All India Jobs. So, bookmark our site for more latest QK questions.

Latest 14th December 2017 GK Quiz

1. As per Nomura’s prediction, India’s economy is supposed to grow at what percent in 2018?

A. 7%
B. 7.7%
C. 7.5%
D. 7.2%

Answer: C

2. Name the Union Minister of Road Transport and Highways of India?

A. Arun Jaitley
B. Suresh Prabhu
C. Nitin Gadkari
D. Rajnath Singh

Answer: C

3. In ‘The Legatum Prosperity Index 2017’ India has got which place?

A. 117
B. 135
C. 122
D. 100

Answer: D

4. Saudi Arabia is going to cut oil exports from 2018 to Asia from which month?

A. March
B. May
C. January
D. June

Answer: C

5. The International Day of Neutrality is celebrated on which date?

A. December 12
B. December 11
C. December 10
D. December 13

Answer: A

6. Name the country which is going to Host the 3rd Annual meeting of Board of Governors of AIIB?

A. India
B. USA
C. Saudi Arabia
D. Pakistan

Answer: A

7. Who is selected as a BARC India Chairman?

A. Rajesh Sharma
B. Vijay Mallya
C. Nakul Chopra
D. Suresh Yadav

Answer: C

8. Which company has gained song recognition company “Shazam” for $400 million?

A. Microsoft
B. Facebook
C. Google
D. Apple

Answer: D

9. In which state Novo Nordisk and Torrent has launched a new branch for drugs?

A. Gujarat
B. Rajasthan
C. Assam
D. Maharastra

Answer: A

10. Name the country in which Afghanistan will play their first ever Test?

A. India
B. Pakistan
C. Australia
D. England

Answer: A

11. How much amount union government service Tax notice to the IT firms?

A. 15,000
B. 30,000
C. 20,000
D. 10,000

Answer: D

12. Mehuli Ghosh has secured women’s quota place for the 2018 Youth Olympic Games, is associated with which sport?

A. Boxing
B. Wrestling
C. Shooting
D. Sprint

Answer: C

13. Name the country which has topped the latest Legatum Prosperity Index 2017?

A. Norway
B. New Zealand
C. Finland
D. Switzerland

Answer: A

14. In which city the 14th Inclusive Finance India Summit was organized?

A. Pune
B. New Delhi
C. Bhopal
D. Gurgaon

Answer: B

15. USA President Donald Trump Sign how many billions For Defence budget?

A. 595
B. 692
C. 408
D. 639

Answer: B

16. In which place World Tourism Organization headquarter is located?

A) Paris, France
B) Madrid, Spain
C) Beijing, China
D) Austria, Vienna

Answer: B

17. The headquarter of financial services company Nomura is located in which place?

A. Russia
B. Japan
C. China
D. France

Answer: B

18. Who introduces BHIM Application to book tickets?

A. Indian Police Service
B. Indian Navy
C. Indian Airways
D. Indian Railways

Answer: D

Improve your knowledge by practicing daily GK quiz. Keep visiting our website www.govtjobs.allindiajobs.in for more Gk Quiz.